Sinoć oko 19 časova došlo je do opšte tuče na uglu Laze Telečkog i Mite Ružića, u tuči je učestvovalo više lica.

Prema rečima doktora Zorana Krulja portaproa Hitne pomoći, njihova ekipa intervenisala je na licu mesta u 19 časova i 13 minuta, na licu mesta zatečen je mladić star 23 godine. Ekipa hitne pomoći pružila mu je pomoć na licu mesta, a potom je prevezen na odeljenje reanimacije UC KCV na dalju dijagnostiku i lečenje. Kako saznajemo, on je hemodinamski nestabilan i nalazi se u teškom stanju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. M. (2001), D. N. (2000) i V. S. (2001) iz Šida, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, kao i njihovog sugrađanina M.M. (2000), osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda.

Sumnja se da su njih četvorica, sinoć, ispred jednog ugostiteljskog objekta, napala trojicu mladića sa područja Žablja i Bača, da su ih tukli rukama i nogama i naneli im nožem ubodne rane, tako da su dvojicu teško, a jednog lakše povredili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments