Претрага
Претрага
Close this search box.

ISTRAGA KREĆE U NOVOM PRAVCU Pojačan rad na pronalasku devojčice: Neće se odustati dok dete ne bude nađeno

foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Kako Kurir saznaje, dosadašnji rezultati pokazali su na novi pravac u kojem treba da ide istraga.

“Obustavljena je pretraga terena gde je devojčica nestala, ali je intenziviran rad na pronalasku devojčice i neće se odustati dok dete ne bude nađeno” – kaže izvor Kurira.

Policija proverava zeleni punto

Sigurnosne kamere postavljene na jednoj kući u mestu Banjskom polju kod Bora juče nestala Danka Ilić (2), za kojom potraga i dalje traje, snimile su zeleni punto koji velikom brzinom prolazi ulicom nekoliko minuta pošto je majka primetila da devojčice nema!

– Na snimku sa sigurnosnih kamera posavljenih na jednoj kući snimile su da je ulicom u 13.47 velikom brzinom prošao zeleni “punto”. Na snimku sa iste kamere, vidi se i kako majka da Dankom i drugim detetom istom ulicom prolazi u 13.10. Da devojčice nema, primetila je samo dva minuta pre nego što je automobil projurio ulicom – otkriva izvor Kurira.

Hitno se oglasio MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak juče prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti