Претрага
Претрага
Close this search box.

JEZA U NIŠU: Pas devojčicu (9) ujeo za usta?! Bez ikakvog povoda skočio i kidisao, srećom komšija čuo i odmah istrčao

Foto: Pexels

Roditelji za sada još ne znaju da li je njihovu devojčicu napao vlasnički ili pas lutalica

 Devetogodišnja devojčica zbrinuta je sinoć najpre u niškoj Hitnoj pomoći u Nišu, a potom na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju zbog ujeda psa za usne.

Dete je nakon hirurškog zbrinjavanja otpušteno na kućno lečenje.

Kako se saznaje, dve devojčice nalazile su se na ulici, nadomak svojih kuća u selu kraj Niša, kada ih je napao pas. On je bez ikakvog povoda skočio i ujeo jednu od devojčica za usne, nakon čega su prestravljena deca počele da dozivaju u pomoć.

Njihov plač i dozivanje je srećom čuo jedan od komšija koji je istrčao na ulicu i oterao psa koji je i dalje kidisao na devojčice.

Roditelji za sada još ne znaju da li je njihovu devojčicu napao vlasnički ili pas lutalica. Napad je prijavljen Policijskoj upravi u Nišu.

Kurir.rs/Telegraf

Tagovi:

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Zivka
21.03.2024 13:05

Sigurno bez razloga…

Gost
Sasa
21.03.2024 23:40
Odgovori  Zivka

Mislis da je bilo razloga?

Gost
Vlasnica psa
22.03.2024 07:44
Odgovori  Zivka

Može biti, a i ne mora. Niste nikad prolazili pored neke kuće i da je celom dužinom, sa unutrašnje strane ograde pas išao za vama i lajao? Možda se to desilo u ovom slučaju, pa još pas uspeo da pobegne iz dvorišta. A možda je i lutalica, možda su ga provocirale, to jest prišle mu na neprikladan način. Kako god, ako je lutalica, grad (je) mora(o) da reši, ako ke vlasnički, šta će bez nadzora na ulici.

Gost
Aša
22.03.2024 07:31

Kakva vest! Kako ne objavite koliko ima NAPUŠTENIH PASA, koje je izbacio ČOVEK, znači za ovaj ujed je kriv isključivo ili vlasnik ili onaj koji je psa izbacio na ulicu, lutalice ne padaju s neba! Neka se počne sprovoditi zakon, neće biti pasa na ulici, neće biti ujeda!!! Samo uključite mozak i sve okej!

Gost
Sla
24.03.2024 16:34

Nekad, u srećno vreme je najavljivano da će na određeni dan sklanjati pse sa ulica. Tada su napadi pasa bili veoma retki, a sad kad psi imaju svoja prava ovakvih slučajeva će biti svw više

Povezane vesti