Претрага
Претрага
Close this search box.

Jeziva smrt deteta u Đakovici! Braća pretukla sestru (4)

Foto: Ilustracija
Četvorogodišnja devojčica iz Đakovice preminula je juče u bolnici u Prištini pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima ali se sumnja da je podlegla povredama koje su joj nanela braća od ujaka.
Ona je preminula u bolnici u Prištini gde je u teškom stanju prebačena iz bolnice u Đakovici.

Lekari u bolnici u Đakovici njenoj mami su kazali da je imala povrede po telu koje su joj nanela braća od ujaka sa kojima se navodno igrala u dvorištu ujakove kuće gde je sa mamom došla u posetu.

Njena majka Hajra je ipričala da joj je devojčica kazala da su je tukla deca članovi ujakove porodice.

– Kada sam je uzela u naručje nije mogla da hoda,samo je plakala –  prenela je ona ponavljajući da joj je ćerkica kazala koja braća od ujaka su je tukla.

Nesretna devojčica imala je modrice u donjem delu leđa i otok na grudima, što su konstatovali lekari u Đakovici ali su je zbog težine povreda, što je naknadno utvrđeno, i u predelu glave odmah prebacili u bolnicu u Prištinu.

Iako su lekari u Đakovici konstatovali povrede njena majka je izjavila da postoji drugi uzrok smrti.

Tvrdi da joj je dežurna doktorka u bolnici u Prištini u sred noći kazala da devojčica ima veliku infekciju i da zbog infekcije krvari.

Sa konstatacijom da je devojčica preminula od posledica krvarenja izazvanog infekcijom složio se i lekarski konzilijum pa će pitanje da li je infekciju izazvalo premlaćivanje ili neadekvatno lečenje dobiti naknadno odgovor.

Odgovor na to pitanje daće istraga pošto je nadležni tužilac izdao nalog o pokretanju slučaja istraga o smrti a očekuje se i izveštaj Instituta za sudsku medicinu gde je telo bilo poslato na obdukciju.

informer

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti