Претрага
Претрага
Close this search box.

IZBODEN NA SMRT: Beživotno telo muškarca pronađeno na Novom naselju

Beživotno telo 39-godišnjeg muškarca pronađeno je večeras u lokalu u Ulici Mileve Marić broj 66 na Novom naselju, saznaje NS Uživo. Prema još nepotvrđenim informacijama, na telu je prisutno više ubodnih rana, zbog čega se veruje da je reč o ubistvu.

Pripadnici vatrogasne brigde obili su lokal na Novom naselju kako bi došli do tela muškarca Prema rečima doktora Zorana Krulja portparola novosadske hitne pomoći, oni su večeras poziv primili u 22 časa i 32 minuta od strane policije. Na licu mesta zatečen je muškarac bez znakova života, pa je smrt konstatovana na licu mesta. Pretpostavlja se da je telo tu bilo već nekoliko dana

Naš portal prvi je došao do nezvaničnog saznanja da je ovaj slučaj povezan sa onim od 3. juna, kada su pripadnici novosadske policije na teritoriji Kamenjara, iz automobila uz pomoć vatrogasaca izvukli telo tada nepoznatog muškarca starog 42 godine. Uviđajem je tada ustanovljeno da je reč o samoubistvu.

Neformalni navodi ukazuju da je muškarac pronađen na Kamenjaru brat od tetke, ali i ubica čoveka čije je telo večeras pronađeno. On je, navodno iz za sada nepoznatih razloga, ubio brata nakon čega je odlučio da sebi oduzme život. Detalji tragičnog sukoba među rođacima još uvek nisu poznati. Uviđaj i istraga su u toku.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti