KO JE BIO POMOĆNIK MINISTRA KOVAČEVIĆ: Rodom je iz Valjeva, navijao za Partizan, a medaljom ga je nagradio Vladimir Putin

Foto: Facebook/Miloš Kovačević
Miloš Kovačević (1992), pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu, poginuo je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 1.30 časova u mestu Ljubičevo kod Požarevca.

Bio državni službenik u Ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja.

Pre nego što je ušao u Vladu, Kovačević je bio odbornik SNS u Valjevu, a vodio je i Beogradski centar za srpsko-rusku saradnji. Pre toga je radio u Ministarstvu spoljnih poslova, dok je prethodno bio zaposlen i kao saradnik za bezbednost u Telekomu Srbije.

Kovačević je, kako su preneli mediji, od ruskog predsednika Vladimira Putina dobio posebnu medalju i diplomu za organizovanje učešća više od 200 mladih iz Srbije na Svetskom festivalu mladih i studenata u Sočiju.

Bio je deo delegacije Valjeva koja je radila na pobratimljenju tog grada sa Sočijem, posle čega je u lokalnim medijima objavljeno da je “Valjevo izašlo na Crno More”.

Miloš Kovačević
FOTO: DRUSTVENE MREZE Miloš Kovačević

Bio je aktivan na društvenim mrežama, gde je često objavljivao fotografije sa posla, ali i iz privatnog života, na osnovu kojih se može zaključiti da je voleo Partizan.

Oženjen je i otac.

Bio je aktivan na društvenim mrežama, gde je često objavljivao fotografije sa posla, ali i iz privatnog života. Do nesreće je došlo noćas oko 1.30 sati u mestu Ljubičevo kod Požarevca, u kojoj su učestvovali automobil marke “pežo 508” i teretno motorno vozilo “man”.

Pored Kovačevića, koji se nalazio u svojstvu putnika u automobilu, poginuo je i vozač automobila D. B.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti