Претрага
Претрага
Close this search box.

KORAK BLIŽE ISTINI: Novi svedoci ubistva Danke Ilić danas i sutra u tužilaštvu

Foto: Društvene mreže

Osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić (2) iz psihijatrijske zatvorske bolnice u Beogradu u kojoj su boravili radi veštačenja psihičkog stanja, vraćeni su u pritvorsku jedinicu u Zaječaru sa izveštajem specijalista veštaka da su potpuno uračunjljiivi.

Ipak, i pored toga , VJT u Zaječaru zbog postojanja opasnosti od mogućeg bekstva, falsifikovanja, uklanjanja i uništavanja dokaza i tragova počinjenog krivičnog dela osumnjičenima je produžilo pritvor na još 30 dana.

Danas i sutra će u VJT u Zaječaru biti obavljeno saslušanje još dva svedoka, u nadi da će njihovo svedočenje policiju približiti pronalasku tela devojčice.

Otac jednog od osumnjičenih biće pušten iz pritvora u sedu, 29. maja, nakon čega će nastaviti da se brani sa slobode, dok je osumnjičenima za Dankino ubistvo pritvor produžen za još 30 dana.

Podsetimo, brat jednog od osumnjigenih preminuo je od posledica srčanog udara u pritvoru, a majka istog osumnjičenog umrla je 15. maja u dvorištu jedne od komšinica. Majka osumnjičenog je do svog poslednjeg dana, pored sinovljevog priznanja da je usmrtio devojčicu, tvrdila da je on nevin.

Srbija Danas

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti