Претрага
Претрага
Close this search box.

“KUĆU SATANISTA TREBA SRUŠITI DO TEMELJA” Komšinica pokojnog bračnog para iz Novog Sada OTKRILA nove detalje: NEŠTO SE ČUDNO DEŠAVALO SA NJIM

Foto: nsuzivo.rs

Lav Petrović Suvajdžić i njegova supruga Martina Petrović Suvajdžič otišli su zajedno u smrt bacivši se sa najvišeg solitera u Novom Sadu. Ono što je dodatno šokiralo javnost jeste činjenica da su pre toga usmrtili svoje sinove stare jednu i tri godine.

Iako se rezultati obdukcije polako pojavljuju, te se klupko odmotava i otkriva se kako su deca ubijena, kao i šta su Lav i Martina imali u krvi, misterija za nadležne je i dalje šta je bio motiv za ovakav zločin.

Komšinica tragično preminulog bračnog para se oglasila za Republiku.

– Ne verujem da ce se ikada izdati kuća u kojoj su se oni živeli i ubili decu.Koliko ja znam, vrata su zapečaćena od strane policije i ne može da se uđe unutra. Martinu sam poznavala iz komšiluka, viđala sam je ispred sa detetom starijim mali decak je bio kao andjeo. Plava loknasta kosa, ma pravi andjeo. Tada je bila trudna sa drugim detetom, nije se ni videlo jer je bila sva sitna. Kada mi je rekla kako se zove sin, bilo mi je malo čudno iskreno da vam kazem. Porodica koja je živela ispod njih se odmah sutradan iselila odatle jer su oni sa malim detetom tu živeli i bilo im je sve to strašno – rekla je za Republiku.

“Kuću satanista treba srušiti do temelja!”

– Kako da vam kažem, meni je strašno kada pogledam u kuću i sa komšijama smo pričali, to bi bilo najbolje srušiti do temelja jer tu niko normalan neće živeti. Kada sam saznala sta se dogodilo bila sam šokirana. Nikada ne bih rekla da ce Martina da se ubije. I to sto se priča da je nosila crno, nije tačno. Devojka je bila normalna i lepo se oblačila… Ali muž je bio čudan, uvek u crnom, nikome se nije javljao i uvek slušalice na glavi. Poslednja tri, četiri meseca nisam viđala ni nju ni njega, mozda je tad nesto počelo čudno da se dešava sa njima – dodala je uznemirena komšinica za Republiku.

Podsetimo, 1. marta su Lav i Martina skočili u smrt, a dan kasnije su otkrivena tela njihovih mališana u kući u Petrovaradinu gde su živeli. Kuća je iznutra bila okrečena u crno, a na zidovima su iscrtani bili egipatski simboli koji predstavljaju zagrobni život.

Sahranjeni su odvojeno – Martinu je porodica sa kojom inače nije bila u kontaktu, sahranila u Bačkom Petrovcu odakle je rodom, sa sinovima i to pod devojačkim prezimenom, dok je Lava na večni počinak ispratio samo deda.

Dosadašnji toksikološki nalazi pokazali su da su njih dvoje zaista krivi za smrt mališana i crne slutnje su se obistinile.

Utvrđeno je da ”treće lice” nije postojalo u izvršenju zločina, a da li su Martina i Lav to uradili zajedno ili samo Lav ili Martina, nije poznato, poznato je da je kod njih pronađen alkohol u kvi, ali i pored svega toga jedna stvar posebno zanima istražne organe.

Republika.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
ghwerh
25.03.2024 20:49

vi ste retardirani, egipatski simboli nemaju veze sa satanizmom. Treba vas u stečaj oterati, govna novinarska.

Gost
Zdrav Razum
26.03.2024 13:05
Odgovori  ghwerh

Ne ali ima sa sektama, iako originalno imaju potpuno drugacije znacenje. A za uvrede bilo koga pa i novinara se placa kazna u ovoj drzavi.

Povezane vesti