Претрага
Претрага
Close this search box.

Miljana i Vladimir Kecmanović danas pred sudom! Tuži ih nastavnica Tatjana, ranjena u masakru u “Ribnikaru”

Foto: Privatna arhiva, Tamara Trajković/Espreso

Suđenje će početi pripremnim ročištem na kojem će obe strane u postupku izneti svoje dokazne predloge

U Višem sudu u Beogradu danas počinje parnični postupak protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja Koste Kecmanovića koji je 3. maja prošle godine u školi ubio 10 ljudi, a po tužbi nastavnice istorije koja je tada ranjena.

Suđenje će početi pripremnim ročištem na kojem će obe strane u postupku izneti svoje dokazne predloge, a kada sudija odluči o tim predlozima zaključiće pripremno ročište i zakazati glavnu raspravu.

Nastavnica istorije Tatjana S. podnela je tužbu protiv Kecmanovića za naknadu nematerijalne štete usled pretrpljenog fizičkog bola, straha, umanjenja životne aktivnosti.

Iz suda navode da je tužba protiv bračnog para Kecmanović podneta jer oni ne odgovaraju za zločin koji je počinio Kosta Kecmanović, ali odgovaraju za štetu koje uzrokuje njihovo maloletno dete usled lošeg vaspitanja, rđavog primera ili porodičnih navika koje su mu roditelji dali.

Ovo je peta tužba u parničnom postupku protiv roditelja maloletnog Koste koji je 3. maja prošle godine u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

Prvu su podneli članovi porodice jedne devojčice koja je poginula tog dana, a drugu 27 članova porodica ubijenih, treću i četvrtu dvojica maloletnika koji su ranjeni tom prilikom.

U toku je za javnost zatvoren krivični postupak protiv roditelja, instruktora i vlasnika streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletnik vežbao pucanje.

24sedam

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага