Претрага
Претрага
Close this search box.

Na vratima stana dečaka ubice sa Vračara preteće poruke: „Pi…, čekamo te!“

Foto: Cropix
Krvavi masakr koji je 13-godišnji dečak Kosta K. (13) počinio u školi na Vračaru, kao i onaj 21-godišnjeg Uroša B., koji je ni posle dva dana kasnije, u selima oko Mladenovca, hladnokrvno likvidirao osmoro mladih, i dalje su nažalost glavne teme u Srbiji, ali i regionu.

U zgradi na Vračaru u kojoj živi Kostina porodica, stanari nemo otvaraju ulazna vrata. Svi su u šoku i potreseni time što je učinio njihov maloletni komšija.

Na trećem spratu, gde živi porodica dečaka ubice, neko je preko celih vrata njihovog stana nožem ili nekim drugim oštrim predmetom urezao preteću poruka: „Kosta, pi…, čekamo te!!!“

Podsetimo, dan nakon nezapamćene tragedije ispred Kostine zgrade zatekli smo učenike iz više beogradskih škola koji su mirnim okupljanjem želeli ukazati na sistem koji je u Srbiji, kako kažu, uvelike zakazao, piše Slobodna Dalmacija.

– Mi samo želimo apelovati na vlast da uradi nešto povodom ovoga.

– Sestra našeg dobrog prijatelja je ubijena. Kao i još sedmoro nedužne dece i čovek koji je svima bio uzor. Ovo ne bi smelo proći nekažnjeno, da dete samo tako uđe u školu i napravi masakr.

Tražimo da se uvede zakon da se i posle 12 godine neko može kazneno goniti. Što se tiče dečaka koji je to napravio na njega je očito uticalo društvo i nije baš bio dobro u glavi čim je ušao u školu s oružjem i to napravio. Nadam se da se ovako nešto više nikad neće ponoviti u Srbiji – rekao je 19-godišnji Aleksandar.

Slobodna Dalmacija

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
08.05.2023 14:07

Samo napredno! 🙂

Povezane vesti