Pijani posetilac večeras je izazvao incident na Štrandu. On je pijan nasrnuo na spasioce koji su ga opomenuli da ne krši javni red i mir Na sreću zbog brze reakcije spasilačke službe i policije nije došlo do većeg incidenta.

– Spasilačka služba na plaži tokom osmatranja kupača sa kule, primetila je jednog kupača kako svojim ponašanjem remeti mir u vodi i na plaži, gde najčešće borave najmlađi sugrađani. Kako pravila nalažu upozoren je pištaljkom da ne čini to, na šta je kupač burno reagovao, verbalno napao spasioca, a zatim i fizički nasrnuo popevši se na spasilačku kulu – saopštilo je JKP Zelenilo koje upravlja ovom plažom.

Štrand je uvek pun kupača u ovo vreme

Kako  kažu iz Zelenila, mladić je prema proceni spasilaca bio u vidno alkoholisanom stanju, spasilačka služba je uspela da ga savlada i sačeka da dođe policija, koja je momka izvela sa plaže.

– Nažalost, svedoci smo ovakvih događaja i još jednom apelujemo na pojedince da u alkoholisanom stanju ne ulaze u vodu zbog svoje i tuđe bezbednosti.
Ovaj događaj je uznemirio brojne posetioce na plaži pa ovom prilikom još jednom naglašavamo da su naše spasilače službe profesionalne i obučene da reaguju u ovakvim situacijama, i da se posetioci na plaži mogu osećati potpuno sigurno. – zaključuje se u saopštenju ovog preduzeća.

Nikola Bilic

8 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jovan
16/07/2021 03:39

Od kada to spasilac sme da te zadrzi i lisava slobode kretanja? Ovo je idealno da se uzme lova do krova.

I started a joke
16/07/2021 04:40

Ama tako treba tretirati stoku to je i zasluzilo govno pijano. I kladim se da je neki lik sa strane u 90% slicajeva se oni tako i ponasaju. Donela seljobercina obicaje zavicaja pa bi ovde pijani majmum da prodaje muda za bubrege. Kamo srece da su ga i ugazili malo u stanici da se dozove pameti.

a miric
16/07/2021 09:01

Spasioci su iritantni i obicno bezveze pište,kad treba da se ukloni neki skuterdžija uglavnom tatin sin željan pažnje nema tih ,,profesionalnih službi,,kako kaze novinar,ne opravdavam ovog nesretnika

Detelinarac
16/07/2021 09:29

A prekrsajna prijava za pijanu budalu??????? Hapsi bagru, pisi kazne, nek mu mama i tata plate kad ga vec pustaju da pije i drogira se po Strandu!

Rokiiii
16/07/2021 09:50

Nevalja kad ih ima, ne valja kad ih nema.

Dejan
16/07/2021 09:56

Ok

Kaze
16/07/2021 10:18

“mladić je prema proceni spasilaca bio u vidno alkoholisanom stanju”. Mozemo li da obucimo vise ovakvih da ustedimo na kupovini dregera?

spasioc
19/07/2021 22:25
Reply to  Kaze

sta ti znas druze