Nestala devojčica iz Buđanovaca: Očajni roditelji prijavili nestanak ćerke – otišla bez novca i telefona

FOTO: FRUSKAGORATV / INSTAGRAM / DRUSTVENE MREZE

Roditelji Valentine Nikolić (13) iz Buđanovaca, kod Rume, prijavili su nestanak svoje ćerke 21. jula. Kako kažu, Valentina je poslednji put viđena u centru sela, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Na sebi je imala crnu majicu, krem šorc, crne patike i duks u boji višnje.

Kako su roditelji rekli za “Blic”, Valentina je otišla bez novca i kod sebe nema telefon, dok se od dana nestanka nije javljala nikome.

– Nije se nikome javljala, samo je otišla bez para i telefona. Mislimo da je ponovo u Zemunu, gde smo je pronašli prošli put kad je pobegla. Iz policije su nam rekli da su bili da provere taj stan gde je bila prošli put ali su nam rekli da tamo nema nikoga. Očajni smo – rekli su roditelji za “Blic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TVFruska gora (@fruskagoratv)

Ovo nije prvi put da se vodi kao nestala

Devojčica je pre nekoliko meseci stigla do Zemuna nakon što je otišla od kuće po prvi put, jer kako kažu, u Zemunu ima drugaricu kod koje je tada bila. Nađena je i vraćena kući ubrzo nakon prijave nestanka.

Ovoga puta, roditelji sumnjaju da je otišla sa starijim čovekom, koji je takođe nalazi u Zemunu, a povezan je sa pomenutom drugaricom sa kojom se druži već duže vreme.

– Drugarica joj je pisala da će joj poslati pare da se vrati u Zemun, da joj pomognu. Njena drugarica živi u stanu koji iznajmljuje stariji čovek – izjavili su roditelji.

Njen nestanak je prijavljen policiji.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Valentine Nikolić, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili roditeljima na broj: 069/3049-926.

Blic

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti