Mladen J. koji je 12. decembra ranjen u ulazu zgrade na Detelinari u Ulici Janka Čmelika 26a, itekako je od ranije poznat policiji, a ima preko 200 krivičnih prijava za različita dela.

Novosadska policija uhapsila je A. R. (25) zbog ubistva u pokušaju. Sumnja se da je baš on zadao više uboda nožem Mladenu J.

Za A. R. je bila raspisana sudska poternica, radi izdržavanja kazne na koju je pravosnažno osuđen za krivično delo teška telesna povreda, pa će biti sproveden u Okružni zatvor u Novom Sadu.

Podsetimo, Mladen J. je ranjen u ulazu zgrade na stepeništu kada su ga napala dva nepoznata muškarca i izbola ga oštrim predmetom u predelu grudnog koša i trbuha.

BONUS VIDEO:
Snimak napadača na Mladen J.

Nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Игор
14/12/2020 18:40

По ко зна који пут видимо да интерфон и видео надзор код нас немају баш никакву сврху. У зграду већина ће после звона пустити непознату особу после неког изговора, видео надзор поготово сад када се маске носе ничему не служи а и у главном су снимци толико лоши да сами себе не препознајете…

Dr.ed
15/12/2020 12:46
Reply to  Игор

Pa da lik sa 200+krivicnih zuji po gradu. Kerovi da ga nadju nmg ali zato mogu u tvorza ljudi koji nemaju da plate saobracajni blazi prekrsaj(njih lako nadju). Vucicu, smradu belosvetski….

reflektor
15/12/2020 10:41

201 krivicna a on na slobodi dovoljno govori o drzavi i njenom uredjenju.

Stari Novosadjanin
15/12/2020 17:43

Kako bi ja takve lokove maljem u glavu, nebi ni sudio, max 3 krivicne prijave za zivota i nebi ni struju za elektricnu stolicu trosio na takve ljude nego malju glavu i u raku bacao olos i ni grob da nemaju, glupa stoka stocna!!!