Претрага
Претрага
Close this search box.

NI TRAGA NI GLASA! ZA NJIMA SRBIJA I DALJE TRAGA: Ovu su devojčice koje su nestale pre više godina, a o njima se ni dan-danas ne zna ništa (FOTO)

Foto: Printscreen/ nestalisrbija.rs

Nakon nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koji se nažalost završio tragičnim krajem, jer je devojčica ubijena, postavili smo pitanje za koliko dece Srbija trenutno traga.

Kako je istaknuto na sajtu koji se bavi nestalim licima,”Nestali Srbija”, naša zemlja je trenutno u potrazi za tri devojčice koje su nestale pre više godina.

Njihovi nestanci su do današnjeg dana potpuna misterija. Iako su se godinama nizale razne teorije šta se tačno desilo sa devojčicama, prava istina i dalje nije ugledala svetlost dana. Međutim, i pored toga što vreme ne ide u prilog kada su ovakvi slučajevi u pitanju, roditelji ni danas ne gube nadu da će ih videti žive i zdrave.

Eleonora, Barbara i Biljana nisu zaboravljene!

Na listi nestale dece nalazi se Eleonora Arežina, koja je poslednji put viđena 20. novembra 2017. godine u Beču. Rođena je 9. juna 2010. godine u Beču, a nestala je 2017. godine. Ima svetlo smeđu kosu i zelene oči.

Kako se navodilo u medijima, devojčicu je odveo otac nakon što je sud u Subotici majci Miroslavi dodelio starateljstvo. One su trpele porodično nasilje, a Miroslava je ćerku poslednji put videla tog 20. novembra u Francuskoj školi u Beču.

Eleonora Arežina, foto: nestalisrbija.rs

Među nestalom decom je i Barbara Vitez koja je nestala 25. novembra 2016. godine na severu Srbije, u Senti.

Rođena 13. avgusta 2001. godine u Senti. Ima svetlo smeđu kosu, smeđe oči i visoka je 157 centimetara.

Dvojica njenih drugova, koji su se vraćali sa njom sa rođendana, tvrdili su da je kobne večeri pala sa mosta u Tisu dok su roditelji uvereni da to nije moguće jer se plašila visine. Njen otac Endre tvrdio je da je poslednji put viđena 25. novembra 2016. u senćanskoj prodavnici, kada su je snimile kamere u večernjim časovima. Iako su srpski i mađarski policajci više puta pretraživali Tisu, telo nije nađena. Porodica  veruje da je devojčica oteta.

Barbara Vitez, foto: nestalisrbija.rs

Na listi nestale dece nalazi se i Biljana Đorić koja je poslednji put viđena 2. decembra 2015. godine u Kraljevu.

Rođena je 19. novembra 1996. godine u Prištini. Ima smeđu kosu, smeđe oči, visoka je 175 centimetara i ima oko 60 kilograma.

Tadašnja devetnaestogodišnjakinja, Biljana Đorić, poslednji put je viđena oko ponoći, kod bivše kafane „Zadužbina“ u centru Kraljeva. Vraćala se sa fakulteta, obavestila je majku o ispitima i rekla da kreće na voz. Kada je stigla u Kraljevo otišla je na trafiku, ostavila svoj mobilni telefon i pasoš na pultu kioska uz reči „neko će doći po ovo“, ušla u taksi iz kojeg je, posle kraće vožnje, samo nekoliko minuta kasnije izašla u Karađorđevoj ulici. Tu joj se gubi svaki trag.

Biljana Đorić, foto: nestalisrbija.rs

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti