Ilustracija

Ekipa našeg portala provela je proteklu noć na terenu sa pripadnicima MUP-a, pogledajte šta smo uspeli da zabeležimo.

Oko 23 časa naša ekipa posetila je policijski punkt na Ribarskom ostrvu, gde je vikendom povećan broj vozila zbog brojnih splavova koji rade do kasno u noć.

Policija je alkotestirala vozače, a dok je naša ekipa boravila na ovom mestu, jedan vozač BMW-a je zbog velike količine alkohola u krvi priveden u službene policijske prostorije na trežnjenje.

Nakon posete punktu na Ribarcu, naša ekipa uputila se na Zrenjaninski put na punkt kod Avia pumpe, međutim usput smo našili na ekipu policije i hitne pomoći koje su intervenisale na Keju žrtava racije.

Kako sazanajemo na tom mestu zatečen je muškarac koji je ležao na travi, a tvrdio je da je fizički napadnut.

Nakon zadržavanja na Keju, uputili smo se konačno na punkt kod Avia pumpe, policija je ovde takođe alkotestirala vozače, ali je mereno i eventualno prekoračenje brzine.

Na ovom punktu takođe je na trežnjenje priveden jedan od vozača.

Dok smo pratili rad ove ekipe, od naših čitalaca stigla nam je informacija o udesu kod Merkatora. Prema nezvaničnim informacijama, automobil Golf 4 prošao je na crveno svetlo, a potom udario u taxi vozilo, u kom su bile tri stranke.

Samo pukom srećom nije bilo teže povređenih osoba. Na licu mesta intervenisala je hitna pomoć, a saobraćajna policija je obavila uviđaj.

U toku vršenja uviđaja kod Merkatora, nekoliko ekipa policije i žandarmerije uputilo se u pravcu Ribarca, a naša ekipa krenula je za njima.

Policijske ekipe su pred kraj radnog vremena objekata kontrolisale javni red i mir ispred splavova i kontrolisali su lica koja sa njih izlaze.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments