Претрага
Претрага
Close this search box.

NOVI POKUŠAJ OTMICE KOD ŠKOLE U MAKEDONIJI Kidnaperi došli “golfom” i hteli da odvezu dva deteta, a evo šta kaže MUP

IZVOR: FACEBOOK/PRINTSCREEN/TV STAR

Kako prenose makedonski mediji došlo je do pokušaja otmice u Severnoj Makedoniji.

Danas je u školskom dvorištu OU „Strašo Pindžur“ Karbinci, Štip, došlo do pokušaja otmice. Prema prvim informacijama, otmičari su došli vozilom “golf” skopskih registarskih oznaka i pokušali da na silu ubace dvoje dece u vozilo. Zaustavila su ih druga deca i osoblje.

Događaj je u telefonskom razgovoru za Star TV potvrdila direktorka škole Natalija Kostova. Ona je kratko rekla da je jedno od dece na meti otmičara Makedonac, a drugo Turčin. Istakla je da je policija trenutno u školi i da se radi na rasvetljavanju slučaja.

Nakon što je saopšteno da je u Karbincima došlo do pokušaja otmice, u MUP-u kažu da toga nije bilo, već samo da mlada osoba koja je pozvala učenicu da uđe u njegov automobil da ode na kafu. Inače, M-NET i TV Star objavili su da je danas došlo do neuspelog pokušaja otmice dvoje dece makedonske i turske nacionalnosti. 

4nevs.mk je kontaktirao MUP, gde kažu da pokušaja otmice nije bilo. “Danas (05.12.2023.) u 09.52 časova u SVR Štip iz osnovne škole u ​​opštini Karbinci prijavljeno je da je oko 09.30 časova osoba muškog pola došla u školsko dvorište putničkim vozilom ‘golf’, koji je, prema prijavi, pozvao učenicu da uđe u njegov automobil da ode na kafu, ali se ona odmah vratila u školu i prijavila direktoru. Slučaj se rasvetljava”, rečeno je za 4nevs.mk u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti