Претрага
Претрага
Close this search box.

NOVI SVEDOCI U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ (2) Završeno psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih, telo deteta još NIJE NAĐENO

Foto: nsuzivo.rs

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za 27. i 28. maj zakazano je ispitivanje novih svedoka u vezi sa istragom protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Iz ovog tužilaštva za Tanjug su rekli da je završen deo DNK veštačenja uzoraka uzetih sa i iz automobila kojim su upravljali osumnjičeni, kao i da na njima nije pronađen DNK devojčice.

Dodaju da je u toku veštačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja, dok je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih završeno, ali nalaz i mišljenje veštaka još uvek nisu dostavljeni tužilaštvu.

Pored Dragijevića i Jankovića, u pritvoru je i otac Dejana Dragijevića koji se sumnjiči da je pomogao svom sinu da premesti telo devojčice.

Dejanov rođeni brat Dalibor Dragijević preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

Tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti