Претрага
Претрага
Close this search box.

Obijena i opljačkana Pošta Srbije kod Kosova Polja kao odogovor na Kurtujevu odluku da ukine dinar na Kosovu (FOTO)

Foto: Ustupljene fotografije

 Noćas je u Ugljaru kod Kosova Polja obijena a potom i opljačkana i razlupana poslovnica Pošte Srbije, kao direktna posledica Kurtijeve odluke da ukine dinar na Kosovu i Metohiji i Srbima onemogući svaki vid normalnog života, izvestili su iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

-Ekstremisti su sa Pošte skinuli video nadzor, ukrali kasu sa novcem i demolirali prostorije ove ustanove, isprevrtali stolove, ormare, izvalili vrata…

Foto: Ustupljene fotografije

Kancelarija za Kosovo i Metohiju više od mesec dana upozorava kompletnu međunarodnu javnost na sve posledice i opasnosti koja nosi Kurtijeva odluka da ukine srpski dinar u pokrajini.

Svaka Kurtijeva antisrpska odluka i potez direktni su signal ekstremistima da krenu u lov i napad na sve srpsko, a ohrabreni dodatno činjenicom da neće biti ni uhapšeni ni procesuirani, pa pored škola, ambulanti, vrtića, srpskih kuća sada na red dolaze i Pošte.

Foto: Ustupljene fotografije

Spirala nasilja koju diriguje režim u Prištini i sprovodi nad srpskim narodom u pokrajini mora biti alarm za međunarodnu zajednicu da preduzme odlučne korake u zaštiti i srpskog naroda i srpske imovine – istaknuto je u saopštenju.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti