Foto: Printscreen Instagram

Brajan Volš (47)se juče pred američkim Okružnim sudom izjasnio da nije kriv za smrt svoje supruge Ane Volš (38) rodom iz Beograda. Međutim, tužilaštvo je iznelo neke od ključnih dokaza u istrazi među kojima je ogrlica sa Aninim DNK tragovima, a koja je nađena na deponiji zajedno sa njenom torbicom i krvavim rukavom!

– Detaljnim pretresom utvrđeno je da je deo džakova za smeće koje je bacio u međuvremenu spaljen, ali je na deponiji u blizini luksuznog kompleksa u kom živi njegova majka pronađeno 10 kesa za smeće, na kojima su tragovi krvi – navodi se u optužnici.

– U kesama su pronađeni i peškiri, delovi ogrlice Ane Volš, čizme, “prada” torba, delovi njene odeće, kao i potvrda o kovid vakcinaciji na njeno ime, ali i sekira – otkriveno je tokom čitanja optužnice.

Pronađena ogrilica je, po svemu sudeći, ona čuvenog italijanskog brenda koju Ana nije skidala poslednjih meseci, a torba marke “prada” o kojoj je Kurir već pisao da je Ana imala sa sobom kad je nestala.

FOTO: Printscreen Instagram

Brajan Volš je optužen da je 1. januara u podrumu njihove porodične kuće u Kohasetu ubio, potom raskomadao svoju suprugu Anu Volš, a onda delove njenog tela spakovao u kese za smeće i bacio.

Ana Volš
Foto: Printscreen/kurir.rs
Istražitelji su otkrili da je danima pokušavao da se na guglu, na tabletu svog sina, informiše kako da prikrije zločin.

– Najbolji način da se reši tela, da li može da bude optužen za ubistvo ukoliko telo ne bude pronađeno, testera – najbolji alat za komadanje tela, kako očistiti krv sa drvenog poda, šta se dešava kada se delovi tela stave u amonijak, da li soda bikarbona može da utiče da telo miriše, kao i kako balzamovati telo – samo su neke od pretraga na guglu, koje je tražio Volš posle misterioznog “nestanka” supruge.

Kurir.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Milan NS
20/01/2023 14:37

Nema šta, sve je jasno. A ono što nije jasno je zašto se ovaj portal zove “NS uživo”…

Staša dvocevka
20/01/2023 14:49

bljuvotina

Last edited 9 dana ranije by Staša dvocevka