Претрага
Претрага
Close this search box.

OKRIVLJENI ZA UBISTVO TIKTOKERKE NEGIRAO NAVODE OPTUŽNICE: U njegovom stanu pronađeni Noini delovi tela, spakovani u kutije!

Copyright Printscreen/TikTok

U Višem sudu u Beogradu danas održano pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života tiktokerku Nou Milivojev (18), a okrivljeni je negirao navode optužnice, saznaje Kurir!

– Nisu tačni navodi iz optužnice – izjasnio se Dabetić u čijem su stanu gde je živeo, u kutijama, pronađeni delovi tela Noe Milivojev.

Glavni pretres zakazan je za 6. jun kada će moći da prisustvuje i javnost.

Noina majka i otac na prethodnom ročištu koje je bilo odloženo su se susreli sa ubicom svog deteta, a njena majka je za Kurir ispričala da nije mogla da ga pogleda.

– Okrenula sam glavu, bio je to preveliki stres – rekla nam je ranije Boba Milivojev.

U optužnici se navodi se se sumnja da je on zločin činio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

– Ognjen D. je kako se sumnja, najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom lišio života – navodi se u optužnici i dodaje:

– Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene, a potom delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

kurir

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti