Foto: nsuzivo.rs/Nikola Bilić

Večeras oko 21 čas i 45 minuta došlo je do opšte tuče u Temerinskoj ulici, u kafani koja je radila uprkos zabranama koje je doneo krizni štab. U tuči je učestvovalo preko 20 lica.

Na lice mesta izašle su jake snage policije i žandarmerije koje su blokirale ovaj deo ulice i privele veliki broj lica od kojih je jedan deo poznat organima gonjeja po izvršenjima krivičnih dela.

Kafana je demolirana; foto: nsuzivo.rs/Nikola Bilić

U ovoj tuči kafana je potpuno demolirana , a povređeno je pet lica. Brzom reakcijom pripadnika MUP-a sprečena je veća eskalacija sukoba i eventualne žrtve.

Na licu mesta bili su policija i žandarmerija; foto: nauzivo.rs/Nikola Bilić

Po rečima dr Zorana Krulja, portparola Hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv u 21 čas i 45 minuta od strane policije, a na lice mesta poslato je više ekipa. Dva muškarca stara 20 godina, jedan star 24 godine i jedan star 22 godine, zbrinuti su na licu mesta, a potom prevezeni u UC KCV na odeljenjen hirurgije, dok je muškom licu starom 25 godina pomoć ukazana na licu mesta i dobio je uput da se javi lekaru ukoliko bude želeo.

Na lice mesta izašle su i nadležne inspekcije koje treba da utvrde zašto je i kako lokal radio uprkos svim zabranama koje su na snazi. Učesnici su bili u alkoholisanom stanju, a prema policiji su se ponašali krajnje bahato i bezobzirno. Podsetimo preme merama koje je done krizni štab lokali mogu da rade do 20 časova i zabranjeno je okupljanje velikog broja ljudi u zatvorenom prostoru.

nsuzivo.rs

6 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Branislav Popović
13/02/2021 09:19

Ovo je epilog lošeg rada inspekcijskih službi, prvenstveno mislim na Komunalnu policiju.
Sad medicinski radnici moraju da se bave pijanim i drogiranim idiotima.
Smeniti načelnika nadležne inspekcije za Južnu Bačku!

Djura
13/02/2021 13:49

To je epilog korumporanog sistema, i različitih aršina a ne nerad inspekcije.. Svako dobrro

Јован
13/02/2021 10:21

Па нисмо дуго, једва смо дочекали.

Poli
13/02/2021 10:58

Pa da, bitno da inspekcuja svakog dana obilazi prodavnice, nekada i 2 puta dnevno i bukvalno “terorise” poslovanje iako je sve 100%ispostovano, a ovakve rupe i nazovi lokale niko ne kontrolise, a koliko vidim ovde ima da se pise minimum 5 prekrsaja od kojih je i trajno zatvaranje lokala do daljnjeg…e Novi Sade, eee Srbijoooo

kira
13/02/2021 14:15

Treba stanovi i po 5000 evra kvadrat da budu, a pogotovo mesecno kirija da ne bude ispod 1000 eura. Dosao sam u Novi Sad jer sam se zaljubio u grad, sada idem zbog ovakvih stvari. Stoka.

Luka
13/02/2021 14:29

Ispade da se cekala tuca, a svaki vikend rade od 4-5 poslepodne kada krece okupljanje, obezbedjenje ispred lokala a ziva muzika unutra tresti napolju i to na 2 minuta hoda od centra grada na najprometnijoj ulici u NS, i to niko nije primetio do sinoc?