Претрага
Претрага
Close this search box.

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE STIŽU U BEOGRAD! Biće upućeni u Specijalnu zatvorsku bolnicu

Foto: nsuzivo.rs/Ilustracija

Osumnjičeni za ubistvo devojčice Danke Ilić (2), S.J. (50) i D.D. (50), biće upućeni na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uslovi. Više javno tužilaštvo u Zaječaru naložilo je da se osumnjičeni dovedu u ovu ustanovu radi psihijatrijskog veštačenja.

Tužilaštvo će pored psihijatrijskog veštačenje osumnjičenih, preduzeti još najmanje pet dokaznih radnji u slučaju protiv dvojice radnika borskog JKP “Vodovod”, a koji se sumnjiče da su devojčicu prvo udarili službenim kolima, zatim je zadavili i sakrili njeno telo koje ni dan danas nije pronađeno. Više javno tužilaštvo u Zaječaru istovremeno radi na ispitivanju svedoka, veštačenju baznih stanica, telefona osumnjičenih, kao i DNK veštačenja uključujući i garderobu osumnjičenih.

Jedan svedok biće ispitan danas, reč je o majci D.D, S.D. Ona će jedina imati pravo da ne svedoči jer je blizak srodnik osumnjičenog, dok je otac osumnjičenog D.D, R.D, osumnjičen za drugo krivično delo u ovom predmetu, pomaganje sina posle ubistva.

Da podsetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju. Prema informacijama iz istrage, dvojica radnika JKP Vodovod u Boru su službenim vozilom udarili devojčicu nakon čega su je udavili i bacili na deponiju, da bi D.D. sa svojim bratom koji je preminuo u zatvoru, premestio telo samo dva dana nakon nestanka, 28. marta.

kurir.rs/mondo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti