Foto: Telegraf/Nikola Bilić, Privatna arhiva

Mile Maksimović (53) iz Futoga, koji se  ubio u zatvoru na Klisi u Novom Sadu, ležao je kaznu zbog ubistva svoje supruge Ivane Radulov (50).

Ubistvo se dogodilo u petak, 22. jula ove godine, u porodičnoj kući u Futogu.

On je zatim pokušao sebi da oduzme život, pred policijom je sebi prerezao vrat. Nakon toga je smešten u bolnicu, gde ga je čuvala policija.

Nož kojim je zločin počinjen je nađen, a telo nesrećne žene poslato je na obdukciju koja je pokazala brojne ubode u predelu grudi i vrata.

Foto: Nikola Bilić, Privatna arhiva

Maksimović je suprugu izbo nakon svađe, i to nožem u srce, vrat i bradu i ona je preminula na licu mesta. Po dolasku policije na mesto zločina, Maksimović je još držao nož u rukama. Na upozorenje i naredbu policajaca da baci nož, Maksimović je pred njima prerezao sebi vrat.

Prema rečima komšija, Mile i Ivana su se često svađali, ali osumnjičeni nije najavljivao zločin.

U istom tom Futogu, i u istoj ulici – u Ulici cara Lazara broj 173, u septembru ove godine muškarac D. M. je nožem nasrnuo na ženu N. B. staru 42 godine. Prema tadašnjim informacijama, dever je izbo snahu.

Zadao joj je višestruke ubodne rane, nakon čega je ona prevezena na Odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Kako je Telegraf.rs tada objavio, D.M. koji je izbo ženu N.B. (42) blizak je rođak Miletu koji je u junu ove godine ubio suprugu Ivanu (50), a sada izvršio samoubistvo u zatvoru.

(Telegraf.rs)

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dr. Janković
13/01/2023 04:41

Baš neka mutna faca.