Ilustracija

Danas oko 13 časova ponovo je dojavljeno da se u novosadskom sudu nalazi bomba, i to je već drugi put u poslednjih 7 dana.

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i nakon što je ustanovljeno da se radi o lažnoj dojavi, stranke i zaposleni vratili su se u zgradu.

Kako nezvanično saznajemo, muškarac koji je 25. maja dojavio da se u sudu nalazi bomba, priveden je na području Subotice.

Inače u od početka godine učestale su dojave o bombi u novosadskoj palati pravde, a ovaj put poziv je upućen sa broja koji ima prefiks +387, odnosno registrovan je u Bosni i Hercegovini.

Podsetimo 19.maja takođe sa broja +387 upućen je poziv na telefon centrale ove institucije, a muški glas je rekao da je u zgradi bomba.

Sud je evakuisan i dva puta u januaru, odnosno 22. i 26. januara. 22. januara dojavu je uputio muški glas u 10:57 na telefon suda i rekao da je “u toaletu na prvom spratu postavio ekspolozivnu napravu” i tada je nakon kontradiverzionog pregleda ustanovljeno je da je u pitanju lažna dojava, a u toaletu je pronađen plastelin

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments