Претрага
Претрага
Close this search box.

POTRAGA ZA DANKINIM TELOM SUTRA BI MOGLA BITI OBUSTAVLJENA: Ovo su najnovije informacije iz istrage svirepog zločina

Foto: nsuzivo.rs

U Borskom okrugu se i danas, deseti dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za telom devojčice.

Tokom jučerašnjeg dana pretraženo je korito Zlotske reke i to od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, kao i rezervoari za vodu.

Razlog zašto se pregledaju cisterne i rezervoari je što su obojica osumnjičenih, za ubistvo male Danke, Dejan Dragijević i Srđan Janković, radili u JKP “Vodovod” i što odlično znaju raspored tih rezervoara, a zbog posla su ih obilazili redovno i znaju sva skrovita mesta, pa je sada fokus potrage na tome.

Intenzitet potrage opada i u ovom obimu bi, prema nekim nezvaničnim informacijama, mogla da bude obustavljena tokom sutrašnjeg dana, ali će se nastaviti na drugačiji način.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić je nastradala 26. marta, kada su je osumnjičeni Dragijević i Janković najpre udarili službenom “fijat pandom”, a zatim je Dragijević zadavio golim rukama.

Telo su bacili na deponiju, ali je ono dva dana kasnije pomereno na drugu, zasad nepoznatu lokaciju. Za pomeranje tela osumnjičeni su Dejanov otac Radoslav Dragijević (73) i brat Dalibor (40). U međuvremenu, Dalibor je o posledica srčanog udara preminuo u borskoj policiji u noći između 6. i 7. aprila.

Kurir.rs/Telegraf/Tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti