Претрага
Претрага
Close this search box.

Poznat identitet muškarca koji je pao sa Petrovaradina – i dalje je pod nadzorom lekara

Foto: rtv.rs
Belgijski državljanin star 42 godine pao je jutros oko 8.30 časova u šanac bastiona Petrovaradinske tvrđave sa visine od oko šest metara, a njemu je na licu mesta ukazana prva pomoć i prevezen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na odeljenje reanimacije.

Prema rečima portparola novosadske Hitne pomoći dr Zorana Krulja, njihova ekipa izašla je na lice mesta u 8 časova i 40 minuta, prenosi Blic.

-Intoksicirani povređeni muškarac je u svesnom stanju je prevezen na Odeljenje reanimacije UC KCV” kratak je bio dr Krulj ne želeći da spekuliše kakve je povrede zadobio povređeni što će biti utvrđeno daljom dijagnostikom u Urgentnom centru.

Kako nezvanično saznaju mediji, povređeni muškarac je svestan i komunikativan i nalazi se pod budnim oko lekara koji vrše kompletnu dijagnostiku povređenog.

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta i to na delu tvrđave gde se održava after parti Egzita, praktično ispred samog ulaza u kapije festivala, a za sada još nije poznato pod kojim okolnostima je muškarac pao u šanac i to će biti utvrđeno daljom istragom koja je u toku.

Blic

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti