Devojka stara 21 godinu, koju je sinoć oko 21 čas udario automobil u Preradovićevoj ulici. podlegla je povredama danas prepodne u Kliničkom centru Vojvodine, uprkos naporima lekara da je spasu.

Podsetimo, vozilo Audi A3 naletelo je na devojku straru 21 godinu, koja je pretrčavala put van obeleženog pešačkog prelaza. Prema rečima svedoka Audi se kretao velikom brzinom.

Protiv vozača Audija biće podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbedosti saobraćaja.

Na lice mesta je izašlo nekoliko patrola policije i hitna pomoć. Prema rečima portparola novosadske hitne pomoći, doktora Zorana Krulja, njihova ekipa poziv je zaprimila u 21 čas i 16 minuta. Na licu mesta zatečena je devojka (21) kojoj je pružena pomoć i uspešno je primenjena kardiopulmonalna reaimacija. Nako zbirnjavanja žena je prevezena na odeljenje reanimacije u UC KCV. Nažalost lekari nisu uspeli da je spase.

nsuzivo.rs

 

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jela Zilatovic
08/06/2021 09:18

Jeste da je ta ulica još malo tranzit dok je ne izmene,ali DA LI JE MOGUĆE DA NEĆE LEŽEĆE POLICAJCE DA POSTAVE NA SVAKOM METRU,tu ginu ko sumanuti !

Sara
08/06/2021 12:24
Reply to  Jela Zilatovic

I ne one plasticne lezece policajce, koji automobili zaobilaze i koji puknu pa kao da ih nema, nego od betona i to celom duzinom ulice!!

PI BŽ VO-ZR
31/07/2021 18:04

Samo kucajte i pogledajte na yuotube “od ljubavi umirem ili ROSO PRDONJO” i biće Vam jasno šta i kako rade policajci iz PU NS…a genaral izlazi po portalima i nema pojma šta mu saradnici rade u radno vreme…..