Претрага
Претрага
Close this search box.

PRONAĐENE BELEŠKE U KOJIMA SE MUŠKARAC OBRAĆA ĐAVOLU? Detalji o paru iz Novog Sada – 5 godina se nisu čuli sa porodicama

Foto: nsuzivo.rs

L. P. S. (25) i njegova supruga M. P. S. (23) u petak su kako se sumnja, ali nije još uvek potvršeno, otrovom ubili sinove u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, pa ih prekrili belim čaršavima, a onda se popeli na krov jednog solitera u Novom Sadu i skočili u smrt, držeći se za ruke. U kući ove porodice u Petrovaradinu policajci su navodno pronašli mitološke egipatske simbole i poruke satani.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera u iznajmljenoj kući policijski inspektori pronašli su pregršt materijala koji ukazuje da su L. P. S. i njegova supruga M. P. S. navodno bili pod jakim uticajem sekte. Navodno u fiokama i jednom ormaru u kući pronađena je sektaška literatura, knjige, ali i sveske u kojima je najverovatnije L. P. S. pisao beleške.

“U nekoliko sveski sa tvrdim povezom pronađeni su rukopisi za koje verujemo da ih je prikupljao sam L. P. S. Navodno on se u nekoliko tekstova obraća đavolu i traži od njega da ga spasi”, kaže izvor Informera upoznat sa ovim slučajem. Inače, L. P. S. je rodom iz Beograda, a M. P. S. je Slovakinja iz Bačkog Petrovca. Pre pet godina su prekinuli sve kontakte sa porodicama i prijateljima.

Informer/MONDO

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Mališa
04.03.2024 11:39

To tako ide u religiji. Ako verujes u Raj moraš i u pakao. Tanka je granica.

Povezane vesti