Ilustracija

Za sada nepoznate osobe pucale su iz pištolja na Telepu, a jedan metak koji je rikošetirao pogodio je automobil, saznajemo nezvanično.

Na svu sreću izbegnuta je tragedija, jer je pogođen samo automobil, a ne neko od slučajnih prolaznika. Policija je izašla na lice mesta i intenzivno traga za vinovnicma ovog incidenta.

Iako je šenlučenje praktično postalo deo tradicije balkanskih naroda, ono je veoma opasno, posebno na okupljanjima gde ima više ljudi. Nije retkost da zalutali ili rikošetirani metak ozbiljno povredi ili ubije nekoga ko se našao u blizini. Ispaljeni metak mora negde da padne, a pri tom padu on dostiže ogromu brzinu.

Ovim putem apelujemo na građane da ne rade ovakve stvari, jer je vatreno oružje veoma opasno, pa čak i gasno koje ispaljuje takozvane ćorke. Trenutak nepažnje i nerazmišljanja može da vam promeni ceo život i da nekoga zavije u crno.

Jedan bizaran događaj dogodio se u okolini Novog Sada pre izvesnog vremena, kada je jedan od gostiju na slavlju pucao u vis, pogodio je kabel koji se otkačio i udario njega i još jednu osobu. Od zadobijenih povreda jedna osoba preminula je u bolnici.

nsuzivo.rs

 

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Natasa
23/05/2021 14:13

garant je opet onaj mali bradonja iz maxbeta mafijao po gradu… za ne znam kako je on na slobodi jos uvek

Пушкар
24/05/2021 17:09

Ватрено оружје само по себи није опасно, али ватрено оружје у рукама ограничених и неуких болида јесте опасно!

Kisacanin ogorčeni
25/05/2021 16:53

To sto je u okolini novog sada bilo to je u kisacu bilo pre 2 nedelje i nista se nepise o tome cak ni da je preminuo jedan od dvoice koji su bili na veselju

Kisacanin ogorceni
26/05/2021 08:44

I danas se drugi nastradili od kabla u kisacu juce uvece preminuo i o tome se ne pise nista sve se lazira niko nista pa posle 2 dana bilo je samoubistvo iz lovacke puske i to se ne pise neko zataskava sve