Претрага
Претрага
Close this search box.

ŠTA JE SA LJUDIMA?! Starac pesnicama i štapom TUKAO MALOLETNIKA, komšija sve nemo posmatrao! (VIDEO)

Foto: nsuzivo.rs

Policija je, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom, lišila slobode muškarca koji je sinoć oko 18.00 časova napao maloletnika u hodniku stambene zgrade na Novom Beogradu.

Starac je napao mladića u hodniku zgrade, u Ulici Generala Ždanova. Stariji čovek je tinejdžera prvo šutnuo nogom, a potom udario pesnicom u lice, zatim ga je sabio u ćošak i nastavio da ga udara. Na kraju je dečaka udario štapom. Fizički napad pratile su i salve psovki i uvreda. Maloletnik nije prućao otpor, sve vreme je štitio glavu.

Da stvar bude gora, ceo incident nemo je posmatrao jedan od komšija, koji je nakon napada starca samo produžio stepenicama. Ipak, prolaznik odlučuje da se vrati i kreće u raspravu sa napadačem, ali nasilje se tu ne završava. Nasilnik opet udara maloletnika štapom, preteći mu prstom. Komšija na kraju pomaže tinejdžeru da prođe dalje u zgradu zagrađujući ga od pomahnitalog napadača.

Snimak koji je zabeležila sigurnosna kamera objavljen je na Instagram stranici Serbialive_beograd.

“Danas je oko 18h, na Novom Beogradu u Ulici Generala Ždanova, ničim izazvan mog maloletnog sina napao komšija P. S. Malo pre toga je u ulaz zgrade ušlo i dete od osam godina koje srećom nije napadnuto. Gde mi ovo živimo!?!?!?”, piše u opisu video snimka.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti