Foto: nsuzivo.rs

Strašan napad na turniru u Sarajevu dogodio se u subotu uveče kada su lokalni huligani suzavcima, bakljama i noževima napali roditelje maloletnih dečaka iz Srbije.

Kako piše Nova.rs, u pitanju je fudbalski turnir u Sarajevu, a otac jednog dečaka uboden je dva puta u zadnji deo tela i nogu.

Huligani su napali roditelje i decu iz fudbaslkog kluba Zvezdara, a sve se odigralo u blizini jednog hotela.

Roditelji su uspeli da se odbrane, pa je jedan huligan dobio nekoliko udaraca. Deca su prošla bez povreda, neka su bila u svojim sobama za vreme napada, a policija i Hitna pomoć su na licu mesta.

Povređeni roditelj je trenutno u stabilnom stanju, ali mu ušivaju ranu u KC Sarajevo.

Hotel u kom se sve odigralo čuvaju specijalci.

„Ciljano su krenuli na nas i ubadali“

Nakon stravičnog incidenta u Sarajevu na dečijem turniru u fudbalu, otac dečaka iz Beograda koji je otišao na turnir sa sinom, za Telegraf.rs objasnio je šta se zapravo dogodilo.

Grupa dece iz Srbije uzrasta od 8 do 15 godina uputila se u Sarajevo na regionalni turnir u fudbalu sa roditeljima. Oni su bili smešteni u hotel i ništa nije slutilo da će se nešto loše dogoditi.

Međutim, do stravičnog incidenta je došlo danas nakon 17 časova kada je grupa huligana upala u hotel među decu sa suzavcem, noževima i bakljama.

– Oni su ciljano krenuli na Srbe, na roditelje dece. Bilo je tu majki i očeva, a ušli su na vrata koja su inače zaključana samo su taj put bila otključana – priča naš sagovornik.

Kako kaže, decu nisu direktno napali, ali su se na meti suzavca našla i deca.

– Jedan čovek, otac jednog deteta uboden je dva puta nožem – dodao je otac dečaka iz Beograda.

Kako ističe, u hotelu u kojem je došlo do incidenta je smešteno mnogo grupa među kojima su i Hrvati i Slovenci, ali je napad bio usmeren samo na Srbe.

– Mnogo nas se skupilo, pružilo otpor i suprostavilo se, pa su se, kada su videli koliko nas ima, povukli – opisuje sagovornik.

Prema tvrdnjama oca, iz uprave hotela u prvim momentima nisu želeli da obavetse policiju ali su nakon ubeđivanja to uradili.

Nova.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
15/01/2023 14:38

Covece, kad se informises sta se sve desilo u pozadini, shvatis koja mafijaska drzava, mislim Bosna, nije Srbija nema sanse… 🙂

Last edited 24 dana ranije by SNS Uzivo