Foto: Z.I./Informer.rs

U protekla 24 časa, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe lakše povređene.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 5 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica zadobila lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 18. jula, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 246 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 10 vozača i tri vozila, a zadržano je pet vozača, dvojica zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo, a jedan zbog upravljanja vozilom pod zabranom i jedan vozač je zadržan zbog ponavljanja prekršaja. Oni će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Zbog prekršaja nasilničke vožnje, prekršajnom sudiji su, u skraćenom postupku, privedena i dvojica vozača sa auto-puta, državljanin Italije koji je vozio automobil brzinom od gotovo 250 km na sat i Subotičanin koji je vozio zaustavnom trakom, u kontra smeru.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments