Претрага
Претрага
Close this search box.

Svaki čovek koji živi u Zlotu tražiće telo malene Danke (2): Proveravaju imanja, bunare, pojate, septičke jame

Foto: Društvene mreže

Telo malene devojčice Danke Ilić (2) još nije nađeno. U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas se saslušavaju osumnjičeni za njeno ubistvo Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Kako je “Telegraf.rs” ranije objavio, Dejan je sve priznao pred tužiocem, ali nije želeo da kaže gde je telo. Srđan se branio ćutanjem.

U nameri da se telo malene devojčice nađe meštani Zlota pokrenuli su akciju.

– Okupila nas je tuga i briga zbog nestanka male Danke Ilić. Zlot i zloćani su jedinstveni u osudi nečega sto se nikada nije desilo u istoriji našeg sela. Zamolili smo ljude, a bili su predstavnici iz svih rejona, da obiđu svoja imanja, pojate, da provere bunare, septičke jame, rezervoare za vodu i da svaku moguću promenu koja nije nastala njihovim vršenjem prijave policiji, štabu za vanredne situacije i Mesnoj zajednici Zlot. Nadamo se i verujemo da ćemo oprati ljagu i ogromnu sramotu, koju smo doživeli, a nismo zaslužili. Zlot mora da ostane jedinstven i da nastavi da živi i razvija u svakom pogledu jer predaja nije opcija- kazao je Milivoje Janošević, zamenik gradonačelnika Bora.

Nesrećna devojčica ubijena je 26. marta ove godine u naselju Banjsko Polje.

(Telegraf.rs)

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti