S. M. star 35 godina koji je sinoć u prolazu zgrade nasrnuo na godinu dana mlađu devojku Z.M  od ranije je poznat policiji, i njemu je određen pritvor od 48 sati. NS uživo saznaje da je S. M.  devojke napadao i tukao čak i na njihovom radnom mestu. Naši izvori tvrde i da je ranije imao zabranu prilaska.

Pored pritvora, policija mu je izrekla zabranu prilaska i bilo kakvu komunikaciju s oštećenom devojkom. Naši izvori takođe tvrde da je pretio i njenom bratu. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu koji će odlučivati o produženju pritvora.

S. M. je kako je naš portal objavio oko 20 sati sačekao svoju bivšku devojku Z. M. u haustoru ispred njene zgrade i fizički je napao. Devojka je imala sreće što je bilo leto pa su komšije kroz otvorene prozore čule njene povike UPOMOĆ POLICIJA!!! Ubrzo nakon toga policajci iz stanice Stari grad su pronašli nasilnika i maricom ga odvezli u policijsku stanicu.
Komšije kažu da su povici bili jezivi.

nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dragan
05/07/2021 21:04

od ranije je poznat policiji”… klasika… nemamo rešenje za manijake. Ostavite ime i prezime kretena, da znamo sa kime delimo ovaj grad!

Ljuta Riba
05/07/2021 23:30

Pokazite mu sliku i puno ime i prezime.

Wuxsha
06/07/2021 11:09
Reply to  Ljuta Riba

Tako je Ljuta Riba slazem se sa tobom, treba javno objaviti ime i prezime tog jadnika sa sve slikom i gde god ga neko vidi da ga izlomi malo da oseti kako je to.

Potop
06/07/2021 09:00

Ime, prezime , slika nedostaju od siledzije koji se iživljava na slabijima. Treba objaviti na sva zvona a ne inicijale