“TO JE UZROK IVINE SMRTI” Sestra tragično nastradale Novosađanke otkrila šta se kobne noći dogodilo na plaži Oficirac: “Sada je to unutar porodice”

Foto:Printscreen/Facebook
Iva je dobila srčani napad, to je uzrok smrti, otkrila je za “Blic” Martina Balog, sestra 27-godišnje Novosađanke Ive Balog koja je nestala na plaži Oficirac u subotu oko 4 ujutru. Ukoliko se to ispostavi kao tačno, rešiće misteriju smrti devojke čije je telo nađeno narednog dana čak 60 kilometara nizvodno, pored obale na području Starih Banovaca. Martina dodaje da plaže na Oficircu treba zabraniti, jer predstavljaju opasnost za mlade devojke.

Kako je “Blic” nezvanično saznao, Ivino telo je poslato na obdukciju. Ovu informaciju, međutim, njena sestra demantuje.

– To je sada unutar porodice, a jedino što mogu da apelujem jeste da se zabrane žurke na Oficircu – rekla nam je Martina.

Nestala pred gomilom ljudi, niko nije video šta se dogodilo

Podsetimo, Iva Balog je nestala u noći između petka i subote, oko 4 sata iza ponoći na novosadskoj plaži Oficirac, a nađena je u nedelju oko 13 sati u Dunavu, oko 60 kilometara nizvodno, ka Beogradu. Još nije obelodanjeno pod kojim okolnostima i ko je našao telo Ive Balog.

Iva je poslednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu, gde je bila na žurki. Navodno je otišla da se okupa u Dunavu sa drugaricom.

Nestala Iva Balog
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE / SCREENSHOT Nestala Iva Balog

Njena sestra Martina izjavila je tada za “Blic” da je to bila prva informacija koju su dobili o nestaloj Ivi. Potom je dobila informaciju da ju je drugarica ostavila na trenutak i od tada se Ivi gubio trag.

– Navodno su je videla četiri momka kako pliva i kako je izašla iz vode. Razgovarali su sa njom i ona se uputila ka muzici, odnosno ka mestu gde se održavala žurka. Opisali su je do tančina – ispričala je Ivina sestra.

Takođe, u medijima i po društvenim mrežama, što je i porodica potvrdila, pojavila se informacija kako je Iva poslednji put viđena u razgovoru sa jednim mladićem, strancem.

– Dobili smo informaciju da je video taj mladić koji je stranac, verovatno Amerikanac, te smo i njega tražili kako bismo dobili neku informaciju, ali bez uspeha – rekla nam je tada Martina.

Kako niko ništa nije video?

Ivina porodica tokom potrage nije isključivala mogućnost da se ona udavila, ali im je bilo čudno da to niko nije video.

– Koliko smo čuli, na toj žurki je bilo nekoliko stotina ljudi. Prosto nam je neverovatno da baš niko nije video da se neko davi. Nije mogla tek tako da nestane. Sigurno bi neko nešto čuo – rekla nam je tada Ivina sestra koja sada kaže da je njena sestra stradala od srčanog udara.

Blic

Tagovi:

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Stefan
30.08.2023 12:55

Zasto bi iko zabranio zurke na Oficircu zbog nemara jedne devojke koja ulazi u 4 ujutro u Dunav da se kupa…

Gost
JezAlfred
18.09.2023 09:06
Odgovori  Stefan

Pretpostavljam da se nije ni prejela građevinskog materijala, a čuo sam da su bili baš jaki.

Gost
Dzontravoltra
30.08.2023 13:59

Necemo se lagati droga se ne deli tako lako…

Gost
Dare
30.08.2023 16:38

Žurki ili Žurcil???

Gost
mane
30.08.2023 18:42

Kakva bre obdukcija, porodica nije dala.
Devojku vec sahranili.
Na osnovu cega sestra zna da je bio srcani udar ako nije bilo obdukcije?
Kako je za manje od 36 sati stigla do NBanovaca uz sve one krivine i rulavce usput, uz ostrvo naspram SrKarlovaca?!
Suplje, suplje

Gost
Kontrakulturna
30.08.2023 22:44

Uopste ne treba zabranjivati žurke,nisu organizatori krivi za ovaj slučaj….Bez obzira što je bilo stotinak ljudi prisustvovalo žurci ,tamo svako svoja posla gleda…

Last edited 30 Dana Ranije by Kontrakulturna
Gost
JezAlfred
18.09.2023 09:04

Kakve veze ima Oficirac sa mentalnim sklopom?! Ako neko hoće da se predrogira, isto će uraditi i u dunavskom parku, i u stanu, i na centru… Do glave je, ne do mesta nesreće. Znam da zvučim surovo al’ to je realnost. Naravno da mi žao devojke al’ svako sebi kroji sudbinu.

Povezane vesti