Naš portal došao je u posed video snimka i fotografija načinjenih u trenucima nakon okončanja velike potere za odbeglim zatvorenikom.

Na snimku se vidi da se automobil nakon sletanja u kanal zapalio, pa su reagovali vatrogasci. Na teren je odmah izašla i hitna pomoć, ali nije bilo ozbiljnije povređenih osoba.

Prema rečima očevidaca koji su se zatekli u Staroj Pazovi na mestu gde se potera okončala. Ispred vozila koje je bežalo je bio policijski automobil koji je usporavao da bi ga bezbedno zaustavili, osumnjičeni je hteo da zaobidje službeno vozilo i naleteo je na Audi A4 koji se kretao u kontra smeru, potom se odbio  od Audija i udario u policijski automobil nakon čega su oba automobila sletela u jarak pored puta. Tom prilikom oba vozila su uništena, a vozilo u kom je bio osumnjičeni se zapalilo.

Iako se prvo mislio da je u pitanju Pežo, u pitanju je bio Opel karavan, koji je osumnjičeni nešto ranije otuđio u Bačkom Petrovcu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Potera je krenula iz centra Novog Sada nešto posle ponoći, a nastavila se kroz Petrovaradin, a potom preko Sremskih Karlovaca, Banstola i Inđije gde je osumnjičeni vozio gotovo 180 kilometara na čas. Sve se okončalo u Ulici kralja Petra u centru Stare Pazove, na svu sreću bez žrtava. Uviđaj na licu mesta trajao je do 4 časa i 30 minuta

Inače, mladić star 21 godinu koji se nalazio za volanom Opela pre nekoliko dana pobegao je iz okružnog zatvora u Smederevu.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Rade
26/09/2021 07:21

Koji amateri zaustavljati automobil tako u naseljenom mestu vozac audija bi trebalo da tuzi policiju zbog nemarnosti i ugrozavanja bezbednosti .