Претрага
Претрага
Close this search box.

U utorak će biti otkriveno gde je sakriveno telo Danke Ilić?! Srđan Janković odlučio da progovori o monstruoznom zločinu i otkrije do sad nepoznate detalje

FOTO: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Srđan Janković (50), iz borskog sela Luka, jedan je od dvojice osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora i upravo on bi u utorak mogao da otkrije gde se nalazi telo devojčice!

Naime, Janković se do sada branio ćutanjem, ali je uz dogovor sa braniocem Živadinom Bogdanovićem odlučio da progovori i da kaže sve što zna o jezivom zločinu koji je potresao celu Srbiju, kao i region.

Njegovo saslušanje biće 4. juna.

– Video sam se sa njim i znam o čemu želi da priča, ali detalje ne mogu da iznosim. Tužilaštvo će odrediti datum kada će Srđan Janković izneti odbranu – rekao je advokat Živadin Bogdanović.

Da podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Policija je nakon 10 dana potrage uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, osumnjičene da su devojčicu udarili automobilom, stavili njeno telo u gepek i odneli ga na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

FOTO: TANJUG /VLADIMIR ŠPORČIĆ

Dejan Dragijević je detaljno opisao ubistvo i rekao da su telo bacili na deponiju, zbog čega se potraga koncentrisala na selo Zlot. Pretražene su deponije, dvorište porodične kuće Dragijevića, šahte i druga potencijalna mesta, ali bez uspeha.

FOTO: TANJUG /VLADIMIR ŠPORČIĆ

Iz kuće Dejana Dragijevića u Zlotu policija je zaplenila više desetina predmeta koji bi mogli biti ključni dokazi, a oba privatna automobila osumnjičenih su poslata na veštačenje. Dejanov brat, Dalibor Dragijević, preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja, dok je njihova majka, Svetlana Dragijević, preminula 15. maja u kući komšinice. Radoslav Dragijević, koji je osumnjičen da je pomogao sinu Dejanu da premesti telo Danke, pušten je na slobodu.

24sedam.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti