Foto:TWITTER/SCREENSHOT/SILVANA71376830/mondo.rs

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kome se vidi kako majka udara dete, Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu uključilo se u slučaj, a kako nezvanično saznajemo, snimak je nastao pre dve godine!

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se dete koje leži na stomaku, a majka ga udara peckalicom za muve.

U Osnovnom tužilaštvu u Obrenovcu potvrdili su nam da su obavešteni o snimku.

– Naložili smo policiji i Centru za socijalni rad da postupe u vezi sa ovim snimkom, kao i da se proveri da li je ranije bilo prijava nasilja iz te porodice – navode u tužilaštvu.

Kako nezvanično saznajemo, snimak je na društvene mreže okačio brat žene koja udara dete.

– Sumnja se da je brat posle svađe sa sestrom oko novca okačio na društvene mreže snimak koji je nastao pre dve godine i na kome ona preko pelene udara dete – kaže izvor Kurira.

kurir.rs/nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Detelinarac
26/07/2022 14:07

Uhapsiti ovog monstruma

SNS Uzivo
26/07/2022 17:24
Reply to  Detelinarac

Jel gospodza clan stranke?

Decasuukrassveta
26/07/2022 15:25

Nisam stvarno za to da se tuku deca, uvek treba pokušati rečima, na fin način objasniti, povisiti glas na kraju krajeva… Ali nekad dete ne želi da sluša uopšte i onda treba malo lupiti i po dupetu jače, dati mu odredjenu vrstu kazne, zabraniti nešto da bi shvatio da to što radi ne valja. A onda po vašoj logici bi trebalo da većina roditelja završe u pritvoru za svako malo jače udaranje po dupetu i dranje na deteta. Ne znam kako su vas vaspitavali vaši…Plus ova žena udara baš na mesto gde je pampers…Nemojte preterivati ljudi. A i ne znamo… Učitaj još »