Претрага
Претрага
Close this search box.

VATRA PROGUTALA VINARIJU: Potpuno izgoreo objekat u Paje Markovića! Vatrogasci se VIŠE od sat vremena borili sa PLAMENOM (FOTO; VIDEO)

požar vinarija
FOTO: nsuzivo.rs

Večeras oko 23 časa izbio je veliki požar u Paje Markovića u objektu vinarije.

Požar je prema nezvaničnim informacijama počeo od ograde koja je obložena trskom, a vrlo brzo se proširio na objekat koji je sagrađen od drveta. Iako su vatrogasci brzo stigli na lice mesta, požar je već bio u razbuktaloj fazi a ceo objekat je bio u plamenu.

požar vinarija
Početak požara i par minuta kasnije

Jedan od komšija je pre dolaska vatrogasnih ekipa, proverio da li u susednoj kući ima stanara, a upravo je požar  zahvatio i krov tog objekta. Plamen se izdigao visoko iznad kuća a bio je vidljiv iz gotovo čitavog Banatića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

U gašenju požara učestvovalo je 5 vatrogasnih vozila i oko 15 vatrogasaca. Na licu mesta bila je i hitna pomoć kao i policija. Ulica je za vreme gašenja požara bila zatvorena, a borba vatrogasaca trajala je više od sat vremena. Dogašivanje i dalje traje.

požar vinarija
FOTO: nsuzivo.rs

Vlasnik objekta, Aleksa, pojavio se u toku gašenja požara. On na sreću, nije bio u objektu u trenutku požara. Kako je sam rekao, bio je kod prijateljice kada ga je pozvala policija. Prema njegovim rečima, sve što je sticao godinama, izgorelo je.

požar vinarija
FOTO: nsuzivo.rs

Šta je uzrok požara utvrdiće istraga.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Neko
04.03.2024 06:25

Kakva crna vinarija usred grada Novog Sada, svasta. Zna se gde treba da se vinarije nalaze. Ko zna, mozda i na Trgu slobode naprave vinariju.

Gost
Буђави
04.03.2024 08:31

Сад штета је увек штета али назвати такву рупу винаријом то је увреда исто као и оне гараже цвет комунизма је увреда назвати их гаражама.

Povezane vesti