Претрага
Претрага
Close this search box.

(VIDEO) Ovo je Rade Trajković ispričao o maloj Danki: Samo da se pronađe dete živo i zdravo!

24sedam

Rade Trajković, uz suprugu Živanku, saslušan u istrazi o maloj Danki Ilić

Supružnici iz Banjskog Polja – Živanka i Rade Trajković danas su saslušani u istrazi o ubistvu Danke Ilić (2) iz Bora, za čiju smrt su osumnjičeni Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

Trajković je odranije poznat u Banjskom Polju kao neko ko je u danima najopsežnije potrage za Dankom, bio spreman da ugosti svakog u svojoj kući i na taj način doprinese. Tada je rekao, kako je to samo način da doprinese da se zajednički nađe dete, za koje se tada verovalo da je samo izgubljeno.

– Kako sam razumeo, nestala je iz svog dvorišta. Bio sam kod kuće. Videli smo policiju – rekao je Trajković i dodao da nije video dete.

– Pogledao sam u pesak, nema nigde tragova da se dete igralo u pesku. To je sve što može da se učini, samo da se pronađe dete živo i zdravo. Naći će se, ništa nije ostalo nerazjašnjeno – rekao je Trajković.

Na današnjem saslušanju, ključni svedok, uz supružnike iz Banjskog Polja, jeste Boranin Dalibor Jović.

Dragijević i Janković, radnici borskog “Vodovoda” su, kako se sumnja, 26. marta u Banjskom Polju, službenim automobilom “panda” udarili devojčicu, njeno telo ubacili u vozilu, a potom bacili na divlju deponiju.

Pored Dragijevića, koji je priznao zločin ali sada traži novo saslušanje, i Jankovića čija se odbrana bazirala na priči da Danku nikada nije video, osumnjičen je i Radoslav Dragijević. Otac glavnoosumnjičenog je bio u pritvoru pod sumnjom da je sinu pomogao da telo devojčice sa divlje deponije prebace na nepoznatu lokaciju. Pod sumnjom da je bio i pomagač uhapšen je i Dragijevićev mlađi brat Dalibor (40) koji je preminuo u policijskom pritvoru, nekoliko sati posle hapšenja. Telo Danke Ilić, i pored svih napora, još nije pronađeno.

24sedam

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti