Претрага
Претрага
Close this search box.

ŽENA PREŠLA KOLIMA PREKO DEVOJČICE (3) Detalji nesreće u Zemunu: Dete vukla nekoliko metara, zaustavila se tek kada su roditelji pojurili da SPASU DETE

Foto: elements.envato.com

Stravične povrede po licu zadobila je devojčica (3) koju je automobil pokosio u naselju Zemunske kapije u sredu oko 20 časova. S njom su u trenutku nesreće bili roditelji, a žena koja je vozila automobil nije ni primetila da je povukla dete dok otac devojčice nije potrčao i zaustavio kola.

Prema informacijama medija, devojčica je prelazila put sa bratom i roditeljima kada je tuda prošao automobil koji ju je “zakačio” i vukao nekoliko metara. Za volanom je bila žena koja je automobil zaustavila tek kada su otac i majka pojurili da spasu dete i izvuku ga ispod automobila.

Kako se saznaje, automobil je oborio devojčicu i prešao preko nje, ali je nije dohvatio točkovima.

Uspaničeni roditelji su dete prevezli u Zemunsku bolnicu, odakle je prebačena u Tiršovu.

Ima velike povrede po licu i bradi, 10 kopči, i puštena je na kućno lečenje.

(Telegraf)

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Ns
12.04.2024 23:43

Ako je bila sa roditeljima i bratom kako je automobil mogao samo nju da obori i pređe preko nje, a brata i roditelje ni da dodirne? Šta su radili i gde su gledali roditelji u tom trenutku? Kako se prelazi put sa malom decom jel se gurnu, puste da izlete ili drže roditelji za ruku. Ja kad sam bio mali dobio sam batine na licu mesta čim neću da dam ruku ili sačekam da pređem i opet kad dam ruku stisnu jako da ne bi slučajno krenuo gde ne treba ili bez držanja odrasle osobe… Očigledno današnji roditelji su to… Učitaj još »

Povezane vesti