Foto: Printscreen/Instagram

Holivudski glumac koji je 22. oktobra usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins rekvizitnim pištoljem i ranio reditelja Džoela Souza na snimanju filma “Rust”. Zasad, istraga nije odmakla previše daleko, a jedan od razloga je i to što telefon Aleka Boldvina još uvek nije podvrgnut pretrazi

Glumac je rekao da je svaka sugestija da se ne pridržava istrage i ne poštuje nalog za pretres svog telefona laž i da je najbolji način da se oda počast preminuloj Halini Hačins da se sazna istina šta se dogodilo na snimanju filma “Rust”.

On je nedavno na svom Instagram profilu postavio video u kojem je podelio neka svoja zapažanja o celom slučaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

 

-Svaka sugestija da ne ispunjavam zahteve ili naredbe ili naloge za pretres mog telefona, to je laž. To je proces koji zahteva vreme – prokomentarisao je sumnje zašto nije svojevoljno predao telefon.

Objasnio je da je to proces u kojem jedna država traži nešto od druge države.

-Ne može neko iz druge države da dođe kod vas i kaže Daj mi svoj telefon, daj mi ovo, daj mi ono. Ne mogu to da rade. Ali naravno, 1.000 odsto ćemo se pridržavati svega, sasvim smo u redu sa tim – rekao je Boldvin

On je rekao da nije znao da se u pištolju nalazi pravi metak i da istražitelji moraju da otkriju ko ga je stavio u oružje.

-Najbolji način, jedini način da odamo počast Halini Hačins je da saznamo istinu. To je ono na čemu radim, insistiram, zahtevam da organizacije uključene u ovu istragu učine sve što je u njihovoj moći da otkriju šta se zaista dogodilo. To je sve što je bitno – naglasio je.

Podsećamo, policija Novog Meksika zatražila je pomoć od njujorških vlasti da dobije mobilni telefon Aleka Boldvina u sklopu istrage pucnjave više od tri nedelje nakon što su detektivi tražili da pretraže telefon.

Sudija za prekršaje u Santa Feu Dejvid Segura 16. decembra odobrio je nalog za pretres koji je omogućio lokalnoj policiji da pretraži Boldvinov telefon. Ali do sada se to nije dogodilo, rečeno ove nedelje.

-Telefon je u Njujorku, kod gospodina Boldvina. Šerifova kancelarija ne poseduje telefon – rekao je u petak poslepodne predstavnik šerifa okruga Santa Fe Huan Rijos

nsuzivo.rs/b92.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments