Foto: pink.rs

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev osudio je danas napade opozicionih političara na potpredsednika Vlade i ministra odbrane Miloša Vučevića.

-Napadi Borislava Novakovića iz Narodne stranke na račun ministra odbrane Miloša Vučevića, a koji predstavljaju izmišljene i nedokazane optužbe za navodne koruptivne radnje baš sa Zvonkom Veselinovićem, u vreme kada se kao država borimo da sačuvamo mir i bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji, krajnje su zlonamerne, a možda i više od toga- – izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Smatrajući da je Vučević iza sebe ostavio bogatiji, infrastrukturno uređeniji i raznim kulturnim sadržajima ispunjeniji Novi Sad više nego ikada, Đurđev ne razume do kada će trajati hajka na bivšeg gradonačelnika Novog Sada pred kojim je sada najveći izazov u karijeri.

Foto: Screenshot/IG/milosvucevic_odbrana

-Dok Albanci Srbima na Kosmetu ponovo prete zveckajući oružjem, dok zapadni centri moći žele ponovo da destabilizuju prostor Balkana, kome je u interesu da napada ministra odbrane koji je pokazao ko je i od čega je napravljen kada je sprečio upad neprijateljskih dronova na teritoriju Srbije? Nekome ko misli dobro svom narodu i državi sigurno nije- istakao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige, ipak, nije začuđen da ovakvi napadi baš u ovom trenutku dolaze od partije Vuka Jeremića.

-Videli smo kako su se oni dok su bili na vlasti starali o Srbima na Kosmetu. Dozvolili su njihov progon, dozvolili su proglašenje lažne države, izmestili su pitanje statusa tzv. Kosova iz UN-a. Nemaju, dakle, nikakvo pravo da napadaju Vučevića koji radi sve suprotno od njih- zaključio je Đurđev.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Staša dvocevka
09/12/2022 13:05

Lice neoptereceno inteligencijom!