Foto: Instagram/anaivanovic
Ana Ivanović nedavno je na Instagramu objavila da je ponovo trudna. Kako Kurir saznaje, proslavljena teniserka i njen suprug Bastijan Švajnštajger presrećni su što će ponovo postati roditelji dečaka.

Tome su se, prema rečima našeg izvora, najviše obradovali njihovi naslednici Leon i Luka:

– Najbliži članovi porodice Ivanović upućeni su u to da će Anino i Švajnijevo dete biti muško. To je teniserki rekao lekar na poslednjem pregledu. Trudnoća protiče u najboljem redu, beba se razvija kako treba i roditelji su srećni i zadovoljni.

Doduše, Bastijan je želeo devojčicu, ali su njihovi sinovi oduševljeni što će ponovo dobiti batu.

Foto: Instagram/anaivanovic

Čim je po beogradskoj čaršiji počelo da se šuška da je Ivanovićeva u blagoslovenom stanju, ona se oglasila na društvenim mrežama. – Basti i ja ćemo od sada zvanično biti u manjini! – poručila je Ana uz fotografiju na kojoj je pokazala trudnički stomak.

Jedan od najpoznatijih sportskih parova na svetu venčao se 12. jula 2016. godine u Veneciji, posle dvogodišnjeg zabavljanja. Bračni par je prvog sina dobio 2018. godine, a drugog godinu dana kasnije. Ana i Bastijan upoznali su se 2014. godine, baš u vreme kada je on raskidao vezu s nemačkom manekenkom Sarom Brandner.

Bilo je to posle Svetskog prvenstva u Rio de Žaneiru. Ubrzo, viđen je sa Anom u Njujorku, kada je njihova veza ugledala svetlost dana i postala tema medija na planeti. Od tada žive porodičnim životom za primer.

kurir.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments