Foto:.itnetwork.rs
Teniska asocijacija Australije (TA) izdala je danas novo saopštenje nakon izbacivanja Novaka Đokovića sa Australijan opena u kome izražavaju žaljenje zbog situacije koja se dogodila. 

Naime, organizatori Australijan opena priznali su greške u organizaciji i poručili da “duboko žale zbog poslednjih dešavanja, kao i da je ovo lekcija za sve”.

– Želimo jasno da poručimo da poštujemo odluke ministra za imigracije i Federalnog suda. AO 2022 je sada počeo i naš prioritet je oduvek bio da omogućimo najbolje iskustvo za sve učesnike. Tenis Australija je usko sarađivala i sa Federalnim sudom i sa Vladom Viktorije tokom prošle godine kako bi organizovali da sve bude bezbedno za igrače, stručni štab i navijače što se tiče korone.

– Svesni smo da su nedavni događaji bili značajna distrakcija za sve i duboko žalimo zbog uticaja koji je imao na sve igrače. Uvek postoje lekcije koje treba da se nauče, a mi ćemo pregledati sve aspekte naše pripreme i implementacije kako bismo sve informisali o našem planiranju.

– Australija ima veliku tenisku tradiciju i divno je videti navijače kako bodre najbolje igrače sveta i želimo da fokus bude na tome. Radujemo se što su ispred nas neverovatne dve nedelje tenisa – navodi se u saopštenju.

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
novosadjanin
18/01/2022 12:09

AO je puko , tek će biti posledica i za Australiju i njihov AO zbog Noleta ??

Game Over, Man!
19/01/2022 06:51

Kenguristanci, daleko vam lepa kuća!