Foto. Dnevnik/V.Fifa
U devetnaestoj po redu humanitarnoj akciji novosadskih motociklista “Moto Deda Mraz” održanoj juče, plemeniti bajkeri krenuli su sa platoa Spensa i obišli Dečju bolnicu, Svratište za decu i mlade, Centar za socijalni rad i Sigurnu kuću gde su uručili paketiće najmlađim. Rutu su završili na Trgu slobode gde su delili slatkiše deci.

– U Dečju bolnicu smo odneli medicinsku opremu, mnogo slatkiša i igračaka, a posle toga smo posetili Svratište, gde smo, pored poslastica, doneli dosta garderobe koja im je bila potrebna – objasnio je za “Dnevnik” Zoran Matić, predsednik Udruženja motorista “Apostoli”.

Foto: Dnevnik

Za sledeću godinu, kada će akcija “Moto Deda Mraz” biti održana po dvadeseti, jubilarni put, najavili su specijalnu vožnju.

Podsetimo se, lane je u akciji “Moto Deda Mraz” sakupljeno dovoljno novca za kupovinu hirurškog respiratora i inhalatora za decu, što je poklonjeno Dečjoj bolnici.

nsuzivo.rs/Dnevnik

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sanja
28/12/2021 19:10

Svaka cast divnim ljudima!.Svake godine mi oci zasuze u ovo vreme.Znam Kako je biti u bolnici za praznike.Pre 16 ,god.je I moje dete dobilo poklon.Ovi divni ljudi su uspeli da izmame osmeh na njenom bolnom licu.

Sanja
28/12/2021 23:29

Svaka cast momcima.Godinama usrecuju decu u najtezim trenucima njihovog detinstva.I mom detetu su pre 16 godina izmamili osmeh na bolnom licu.Jako je tesko I tuzno biti bolestan I ostavljen za praznike.Hvala divnim ljudima!!!!