Foto: poreskauprava

Nakon poziva Gradske poreske uprave Grada Novog Sada imaocima prava svojine za koje je utvrđeno da na teritoriji Grada Novog Sada poseduju nepokretnost za koju nisu podneli poresku prijavu, kao i poslatih opomena poreskim obveznicima koji nisu servisirali svoje obaveze u zakonom propisanim rokovima članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović danas je obišla šalter salu Gradske poreske uprave u Ulici Vojvođanskih brigada 24-26.

Foto: poreskauprava

Tom prilikom je utvrđeno da se posao odvija redovnom dinamikom, kao i da nema redova i gužvi. Ona je pozvala poreske obveznike koji nisu izmirili dospele obaveze po osnovu poreza na imovinu, da to učine u što kraćem vremenskom roku i izbegnu obračun kamate na iznos neizmirenih obaveza, koja na današnji dan iznosi 12,5% na godišnjem nivou.

Foto: poreskauprava

Ovom prilikom podsećamo poreske obveznike da je iznos druge rate poreza na imovinu dospeo na naplatu 16. maja, kao i da treća rata poreza na imovinu dospeva 15. avgusta.

Foto: poreskauprava

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice u vezi sa plaćanjem poreza, zainteresovana lica osim šalter sale u Ulici Vojvođanskih brigada 24-26, mogu dobiti i na izdvojenom šalter mestu u prostorijama JKP „Informatika” na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića br.15, kao i na info-pultu Gradske poreske uprave u TC „Promenada”, putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs i na broj telrfona: 4871-707, 4871-751.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments