Borislav Novaković, Foto: Youtube/Printscreen/N1
Kako NS Uživo ekskluzivno saznaje, na sastanku održanom prošle nedelje u Novom Sadu, ne samo da su ekstremista Brajan Brković i družina dobili amin za nasilje od Đilasovaca, nego će ono biti i sponzorisano i politički branjeno!

Suočeni sa teškim porazom u najavi, ljudi u Đilasovom taboru spremni su da izazovu i krv na biračkim mestima i da po navici maltretiraju građane!

Na sastanku na kome su, između ostalih, prisustvovali Bora Novaković, Brajan Brković, Miran Pogačar, zamenik urednika Đilasovog pamfleta Direktno.rs i predstavnik SSP iz Beograda, dogovoren je čitav scenario!

Naime, Brajanovi ljudi, obučeni u narandžasto će ometati tok glasanja grubo, napadajući građane pod lažnim optužbama za kupovinu, nasrćući na njih i blokirajući biračka mesta. U planu je i razbijanje kutija – sve će ovo snimati stranački aktivisti u civilu i širiti snimke koje će sponzorisati po mrežama iz stranačke centrale, kako bi uplašili Novosađane, tvrdi naš insajder.

Stranačka saopštenja Narodne stranke, PSG, Đilasove SSP i niza udruženja građana na tom platnom spisku u kojem se teroristi i kriminalci predstavljaju kao “heroji” demokratije ne samo da su već spremna, već su i u inboksima podobnim im medijima. Već oko podne planirana je vanredna konferencija Bore Novakovića sa lažnim i sramnim spinovima.

Prva ideja je isprovicirati reakciju policije, a potom tvrditi da je reč o represiji i diktatorskom pristupu, zbog čega izbori nemaju legitimitet, za šta su kamere već spremne.

Tajkun od Mauricijusa stavio je Brkoviću na raspolaganje svu logističku podršku i medijsku mašineriju, a fokus za izazivanje haosa biće upravo Novi Sad, iz više razloga.

Verujemo da će nadležni organi iskontrolisati situaciju i omogućiti atmosferu koju priželjkuje 99,99 posto Novosađana bez obzira na politička uverenja, a sigurni smo da tajkunski nasilnici neće i ne mogu zaplašiti građane i prekrojiti njihovu volju.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Detelinarac
02/04/2022 21:19

Na Detelinari nema Brajana i Mirana, samo nek probaju. Izbori su slobodni, nek pobede bolji, koji god da su.