Bukovac

U subotu je u Bukovcu odigrana utakmica 28. kola Novosadske lige između domaće ekipe Fruškogorsko partizana i Tatre iz Kisača.

FK Fr. partizan 0:3 FK Tatra

Ekipa Tatre iz Kisača osvojila je nova tri boda, ovog puta slavili su Bukovca a može se reći da su do tri boda došli lakše nego što se očekivalo. Domaćin je ”labavo” ušao u utakmicu, gosti su to itekako umeli da iskoriste. Već od samog starta ređali su se napadi pa je domaći čuvar mreže Šurlan imao pune ruke posla kako bi sačuvao svoju mrežu. Ofanziva se isplatila, gosti su poveli u 34′ minutu utakmice a strelac je bio Đaković. Pokušao je domaćin da uzvrati ali falio je završni pas. Vrteli su se oko kaznenog prostora gostiju, bez konkretne ideje i prave šanse za gol.

U drugom poluvremenu krenuli su domaći agresivnije, nije imalo više šta da se čeka. Vodila se borba na sredini terena, delovalo je kao da ekipa Fr. partizana polako nameće svoj ritam i da možda može do izjednačenja ali udarac Grubovića sa ivice kaznenog završio je iza leđa Šurlana nakon njegove loše reakcije. Igrao se 58. minut utakmice. Nakon drugog gola Tatre, domaćin je usporio. Mogli su Bukovčani da smanje prednost u dva navrata. Prvo je udarac Kantara prošao tik pored stative, da bi par minuta kasnije Čergić uputio precizan udarac, Kosturanov je paradom spasao siguran pogodak. U 89. minutu nakon kontranapada gosti dolaze do trećeg gola. Đaković je odlično povukao loptu sa svoje polovine i u šprintu istrčao više od pedese metera, prosledio je loptu na drugu stativu gde je bio usamljeni Grubović kojem nije bilo teško da postigne svoj drugi gol na ovoj utakmici.

Tatra ovom pobedom nastavlja da ”vija” drugoplasirani Šajkaš 1908 koji je na poziciji broj dva, poziciji koja vodi u baraž.

Sudijska trojka: Spasojević Damjan, Čobanov Dejan i Dragoljević Zoran

Fr.partizan: Šurlan, Makivić (od 75. Sladojević), Klincov, Antonić, Dević, Čergić, Prolić (od 75. Čavić), Kantar, Dulić, Malinović (od 57. Tešanović), Tomljanović (od 80. Babić)

Tatra: Kosturanov, Šmit, Đorđević, Petrović, Laković, Marojević, Grubović (od 90.Munjas), Vrhovac, Mušikić (od 88.Radin), Đaković, Apić.

nsuživo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments