Foto: Printscreen
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ispratio je jutros sina Mihaila na dobrovoljno služenje vojnog roka u Vojsku Srbije. Kako je istakao na svom instagram profilu, ovakav gest upućuje na čast, tradiciju i patriotizam.

-Mihailo…ponos i ljubav! Čast, tradicija, patriotizam! Srećno sine! – napisao je gradonačelnik.

Da podsetimo, juče je upriličen svečani ispraćaj kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka i vojno-stručno osposobljavanje za rezervne oficire u septembarskom roku. Mihailo Vučević je tom prilikom istakao da na ovo gleda kao na neku vrstu psiho-fizičkog testiranja i kao njegovu dužnost kao mladog čoveka prema otadžbini.

– Očekujem neku vrstu testiranja i da iz svega toga izađem kao mnogo zrelija osoba. To je proces odrastanja koji smatram da svaka mlada osoba treba da prođe. Voleo bih da pozovem sve mlade ljude, momke i devojke da slede naš primer i da isto idu na dobrovoljno sliženje vojnog roka ili u školu rezervnih oficira – rekao je Mihailo Vučević, dodavši da je i student Pravnog fakulteta u Novom Sadu.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Djina
01/09/2022 12:08

Bitno

Dejan
01/09/2022 20:06

Naocare i vojska !!! To samo moze u pozadince i nista vise od toga ili zvani ,,vezara,, onda ce biti sekrearica-ćata ! Sto garišon nije otisao na Pester ili Štavalj, tamo je hard core, zaladi i Leti …